Kerap Mengantuk

Hi momies semue. Ade ke yg mcm saye? 30W tp kerap sangat mengantuk. Rase mengantuk tu mcm kite terpaling penat pulak. Ini normal ke?Ni akan effect pd baby tak?#firstmom

4 Balas

Normal je sis. Saya pregnant anak 1st ok alhamdulillah, sekali no 2 ni rasa asyik ngantuk je. Kadang cuma sidai baju pun rasa penat sgt 😅😅

Sama tambah cuaca panas skrg..sy kalau keluar pi mana2, bila balik je confirm ngntuk ..baring n ltk kepala kt bntal auto ttido

normal .sy pnh mengalaminya..kalau dpt lelap tu rs mcm setahun xdpt tido punya nyenyak tdonya tu😅✌🏻

normal sis. dengan cuaca panas lagi. takde effect baby pun.