Duphaston

Saya ada history miscarriage utk first pregnancy. Alhamdulillah dah pregnant lagi.. dah 5weeks. Saya demam. Saya ke klinik dapat ubat panadol dan ubat duphaston. Saya takde bleeding ke apa. Patut ke saya makan ubat duphaston tu? Thank you

2 Balas

Memang doc yg bagi ke or awk beli sendiri? Klau doctor yg bagi teruskn saja mkan sbb ubat tu utk kuatkan rahim..

makan la.. untuk kuatkan rahim..sbb da ade history miscarriage kan.. sy pun mkn jugak..