Bersalin sebelum 38w

Hi saya ada GDM on DC. Nurse saya kata tadi kena bersalin sebelum 38w... So nk tanya, ibu2 selalu bersalin masa week ke berapa? Saya takut kena paksa bersalin pula nnti.. #ingintahu #seriusnanya #firstbaby #firstmom

28 Balas

saya 37 weeks bersalin scra emergency czer sbb air ketuban sikit n ada symptom drh tinggi

saya gdm on diet je .. kena serah diri 40w .. harap² bersalin sebelum 40w laa .. now 34w

Sy pun gdm on dc sis, doc ckp blh smpai 40mggu klu xda tanda lagi kena serah diri jgk

sy ank sulung gdm 37 kena salin tpi bby kecik je 2.9 je pas tu kuning sebulan😌

saya gdm on insulin . kena serah diri 38w

saya bersalin anak 1 37w2d

sy 34 week

brape BSP awak

1y ago

bsp saya baru buat sekali.. hari tu ok..