9 minggu hamil tapi hanya nampak kantung, dan ada discharge brownish.

Saya ada discharge berwarna coklat pudar. Dan terus ke klinik, bila scan melalui vagina hanya nampak kantung, dan size baby sgt kecil, seperti 5 minggu sedangkan sy dh 9 minggu kalau ikut perkiraan tarikh first , last sy keluar period. Normal ke? Atau bg petanda threatening misscarriage? Lagi 2 minggu sy kena ke klinik utk scan semula. Sy pernah sekali keguguran sebelum pregnant kali ni. #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

Semoga ada rezeki utk sis 🥰