NK Tanya

Saya ada buku pink kk, doktor ada tny sama ada saya da khwin ker belom tpi sya terpaksa tipu ckap da kahwin.. Skrang saya risau sbb nak masuk due date ni saya tkot saya xbole bersalin dekat hospital kerajaan and xbole buat surat beranak.. Apa yang patut saya buat? Umur saya 20tahun ni.. Saya duduk dngn mak sedara saya.

1 Balas

Rasanya process bersalin tak de masalah untuk yang belum kahwin cuma process buat surat beranak yang saya tak sure . Cuba next app awak cakap je kat nurse yang betul awak belum kahwin . Sebab detail ni masuk record dalam buku pink tu kan . Record tu dorang guna , contoh nanti nak bersalin dorang akan minta suami sign borang untuk teman isteri dalam LR kalau ada suami (setengah hospital yang benarkan masuk) .