Perlukan pendapat mommies

Saya ada 2 soalan..tp diharaonjgn beri pndgan yg mengecam ya..sya hati tisu😂 1. Suami ajak p camping. Tido 1 mlm. Tempat tu slalu kami p camping sebelum pregnant Dan semasa pregnant tp anak sya skrg baru 2 bulan. Ptut atau tak sya pergi? 2. Kalau sya pergi,mcm mna ya nk simpan susu perahan? Thank youuuuu😘

15 Balas

Kecik lagi awak baby ye, tggu baby besar sikit. Saya bawak baby saya pergi camping masa dia 8 bulan.

For me tak patut pergi sis. Baby baru 2 bulan utk bawa masuk hutan tu bahaya. Takut gangguan

1.terpulang pada sis 2.sis lebih selesa mcmmana.. samaada direct feeding or simpan stok susu

camping kt kawasan mane tu..klau d ikutkan 2 bln tu bb kecik sgt lg

better jangan..