Tolong kongsikan pendapat pernah tak late period . Take test yg first positive tpi yg ke 2,3,4 test negatif?

Saya 6 hari late period, kelmarin saya buat test pregnancy yg first tu positive.. lepas tu saya amik lagi satu tapi negatif.. harini.. pagi pukul 9 macam tu saya test lagi 2 kali tpi dua ii negatif.. ada yg pernah macam ni tak? Boleh kongsikan pendapat?

Tolong kongsikan pendapat pernah tak late period . Take test yg first positive tpi yg ke 2,3,4 test negatif?
6 Balas

chemical pregnancy kot.. sye penah jd mcm nie dlu.. rsult x consistent.. kejap positive kejap negative.. last2 period..

1y ago

amin² hrp² dpt la baby mcm org lain jugak...

Beli test upt kat pharmacy lagi accurate. Yg jenis ni mmg slalu scam.

cuba pkai yg tggi sensitivity mcm dip&tell atau digital CB

Sis beli pregnancy test brand momma?

1y ago

awak try beli kt farmasi la

Upt scam ni. Beli upt farmasi je

beli upt dip n tell

1y ago

Upt mamma perfect scam,sy dh biasa kena