payudara sakit

hi, saya 5months 1 week pregnant. lebih kurang dah seminggu, my breast sakit mcm bengkak from inside for both side. tapi size tak berubah pun since start pregnant haritu je lah, add up to 2 cups extra. lepastu mmg fix lah size nya sampai skrg. tapi skrg, dia mcm start balik sakit mcm awal² pregnant dulu. tapi sakit nya dekat bahagian dkt dgn ketiak. inside tkde sakit. anyone pernah alami tak? kadang nak pusing position badan from left to right, right to left pun, seksa.

2 Balas

Hi, saya nasihatkan puan segera cek dengan doktor. sebab puan dah lakukan apa yang termampu. mungkin kes puan dah boleh pakai mama bra. lebih selesa dan tiada besi. material pun best. cuba cek doktor dulu ya puan.

Kelenjar susu tu