Ramai tak yang bersalin 37mgu?

Saya 37mgu bby kerap mengeras.. nak berjalan pon sakit sgt2 celah kgkang.. dan juga sakit blkg

5 Balas

sya bersalin 37 minggu, symptom sma. tpi, sya check air ketuban sya makin skit & terus induce untk bersalin. awk boleh mntk Dr check air ketuban check up nanti, tkot nti xprasan baby lemas.

9mo ago

owhh yeke..? rasa nk kena pg hospital jgk lah nt

sy bersalin 36w. asal berat bdn baby atas 2kg, and doctor takda indicate apa2 masalah,ok je. jarang yg bersalin full term 40minggu. ada tapi tak ramai.

9mo ago

sya pon dh 38 1d bby tk nk kluar lgi

Saya bersalin 37w 4d..sakit pingang, keluar tanda..

9mo ago

bestnya... selamat berpntang awk..tlong doakan kami pulak ya..

Sama dgn sy... Nk tidur pom xblh dhni

9mo ago

itu lah.. dh xsbar nk bersalin..😌😌

sy pun 37 ... contraction main2 je

9mo ago

itu lah .. cntrction ,1,2jam n lepas tu hilang.. perut pon dh rasa berat... masa 36w bleeding 3hari pg hospital.dokte ckp ok je.. n lepas kluar wad dia stop smpai skrg.. skrg sy pntau pergerakan dia je lah..