sekadar bertanya

Saya 37 weeks 1 days . Bawah saya sakit sampai celah kangkang terus ke belakang punggung . Waktu nak bangun dari baring , Allah ... Sakit takyah cakap . Bila baring , nak pusing tu , fuh ! Sakit . ? Bila kencing , rasa macam ade benda cucuk2 . Normal ke ? Sebenarnya banyak lagi . Taktau nak gambarkan camna ?

2 Balas

Baby dh dilaluan kot sis. Kalau rse contraction better g hosp check bukaan terus

4y ago

Sama la dry smlm ptg skit mcm segugut pkul 3 pgi kua lendir putih. Pkul 10 pg tdi g hsptl bru 1 cm. Ad tompok coklat . Nk tdo pun tk bleh dia puny skit 😫