Haii mommy2

Saya 35minggu 4 hari tapi baru2 je tadi ada air keluar menitis basah seluar saya tukar seluar lain pun menitis juga dan basah seluar adakah tanda2 nk bersalin tapi takde rasa sakit atau darah keluar cuma air saja menitis #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #firstmom

3 Balas

tkut air ketuban leaking. g hospital segera ya sis untk chceck

2d ago

alhamdulillah. moga cepat sembuh momy, moga baby sihat sentiasa 💐

menitis mcm mna tu ye ..risau kdg² rasa mcm keputihan tp takut air ketuban leaking..

2d ago

air ketuban die warna putih jernih , mengalir tanpa henti.

Pergi ke PAC segera untuk pemeriksaan.