belum buat persiapan

Saya 33minggu belum buat apa2 persiapan lagi. Saya nak tanya ada ke ibu ibu yang bersalin awal 35minggu atau 37minggu?

24 Balas

sy dlu dua2 ank sy lhir 36+week..alhamdulillah dua2 dh besa skrg..yg kakak msa lhr bert 2.7kg..adik plk 3kg

Beli yg penting je dulu sis,sy pun belum prepare ape2

Saya baru habis basuh semua baju. Belum siap packing lagi ni. Kelengkapan baby dah ada, kelengkapan mommy je belum. Ada lagi yang belum ada ni. Nak settlekan secepat mungkin sebelum last roadtrip before bersalin. Hehe #34weeks.

Ramai je bersalin pramatang. 24 weeks pun ada. Kena dah bersedia at least baju baby 3-4pasang, pampers newborn.