Sakit badan

Saya 29week , normal ke kalau rasa sakit and kebas ii dekat tanda yg sya bulatkan tu , tapi rasa sakitnye tu belah kanan je sampai ke belakang badan . #firstbaby #bantusharing

Sakit badan
15 Balas

samaaa. sy pun rsa kt situ jugak tp sebelah kiri, rsa kebas2.. kdg2 rsa mcm pnas pun ad, tp bila time nk tido je rasa.. xkerap sgt la, sy bru 23weeks . next appointment nk tnya nurse la

3y ago

Sy pn rasa mcm tu jugak.. Bila nk tido terasa mcmm skit kt bwah dada belah tengah.. Sy msuk 28 week..