Sakit badan

Saya 29week , normal ke kalau rasa sakit and kebas ii dekat tanda yg sya bulatkan tu , tapi rasa sakitnye tu belah kanan je sampai ke belakang badan . #firstbaby #bantusharing

Sakit badan
15 Balas

sama dgn sy alami skrg.. tnye dkt yg ad pengalaman dyeorg kate normal sbb breast nk ad susu.. tanya doc pon doc kate normal sbb bby semakin besar..

3y ago

sme lh dgn sy.. sy pon first time sbb first bby.. skrg alhamdulilah dh kurang sikit dh sakitnye..