Sakit Pinggang Sebelah Kiri Depan & Belakang

Saya 27 minggu tapi sejak 26 minggu kerap sakit pinggang belah kiri belakang bila duduk tak sampai 30 minit. Sakit tu sampai ke bahagian perut depan belah atas. Kalau duduk dalam kereta tak sampai 30 minit pun dia serang juga sakit tu. Ada tak yang mengalami keadaan macam saya? #bantusharing

Sakit Pinggang Sebelah Kiri Depan & Belakang
1 Balas

Tumbesaran kandungan menghimpit otot berhampiran. Saya guna lumbar support pillow dlm kereta. Alas bantal di tempat duduk kat area lumbar. Guna kasut sesuai. Buat senaman dan jaga postur sesuai kehamilan. Senaman kegel bagus.