Gerakkan baby

Saya 25w .. sejak semalam xrasa gerakan baby, normal atau x ? Risau

3 Balas

sis try dulu mngiring ke kiri kanan pas2 terlentang ke...usik2 perut to...sy kdg2 klo perut blooted mmg xrase die gerak ..tp esk to gerak je...lg pon 25w biasanya time die gerak kita dh leh agk waktu die bila...

1y ago

haah sy bila mengiringkan lgi aktif tambahan pulak klu minum milo auto berkungfu rasanya 🤣🤣🤣

Normal. Masih awal. Start kira 10 baby kick pun bila dah 28w. Kalau lepas 32w baby kurang gerak atau terlebih gerak dari biasa rutin dia, yg ni mungkin x normal. Kena terus pegi hospital utk cek

Dah cuba kacau kacau dulu? Selalunya if kurang gerak akan terus pergi hospital.