Normal ke 25w still kurang rasa gerakkan baby?

masa checkup kk baruni sepatutnya dah dapat suntikan kancing gigi tapi disebabkan kita takdapat rasa gerakan si kecil kat dalam, misi takdapat nak bagi suntikan & forward to next appointment. Check jantung baby semua okay,alhamdulillah tapi gerakan tu takpernah rasa. Normal ke eh? Kulit perut terlalu tebal ade kena mengena tak?

6 Balas

mcm sy hamil ank 1/2 x rsa sgt gerakan bby..last2 3rd je rsa skit2..huhu..tpi ank ke 3 ni dr 4bln hamil dh rsa gerak..in shaa Allah normal kot sis mcm sy ank 1&2 dulu..

sama kita sis, sy pun last month spttnya dapat suntikan tersebut .. tertapi sy sendiri confius itu kicking or angin .. sbb dia x rasa sgt..

time2 ni slalu blh rasa tp kdg kita konfius sbb xblh nk beza angin dlm bdn or kicking. tapi nk tahu tu sng je. try mkn minum sejuk.

sy 27w btl2 x tahan kuat gerakan nya siap dgn menggeras lg balik2.. susah sy berjln sakit sgt..