Sugar Cravings

Hi, saya 1st time pregnant and now masuk 4 bulan. saya sekarang mengalami sugar craving yg agak melampau dimana tiap kali makan mesti saya nak ada air manis. if not terus jadi tak lalu makan. start dari bulan lepas lagi tapi recent checkup takde masalah gula but saya risau untuk jangka masa seterusnya. apa cadangan yg boleh dibuat ye utk ganti gula tu. saya makan buah2 manis pun still rasa tak puas mesti nk cari air manis juga😅 #firstbaby #bantusharing #1stimemom #babyfirst #mommybuntu

1 Balas

air manis tu tukar kepada air buah yg manis contoh tembikai.. air buah yg fresh elok untuk bby dlm kandungan..