19 Week

Saya 19 weeks nape perut belum nampak sgt

98 Balas

kita pun 19 week 3 hari tapi prut dah nampak besar plak tu 😂 ada yg ckp mcm 7 bln..baju semua x muat dah tang perut...

sy pulak 19w ni perut dh mcm 6mth😅..kulit perut tebal mak kata..xpa la sis semua janji ank2 sihat sentiasa...aminnn...

sy dlu anak first perut xnmpak dah 7-8 bulan bru besar...skrg prgnt no 3, bru 4 bulan dah besar perutnye 😅😅😅

Untung la sis.. Sy lagi suka perut x berapa nampak, x payah nak cari baju besar untuk cover aurat 😊😊

sy 16weeks tk sure baby bumb ke perut buncit 😂

3y ago

sy anak ketiga ni time ni berat mmg Naik sblm Tu. jadi misi masa check Tu. Kata dah lemak tebal ni . hahaha. Bila baru ni scan 5bulan. nmpk la degup jantung bby. Kalo tak ,Rasa xde ape2 hihi

saya 7bulan 2minggu pon peqot xnampak, p klinik pakat tegoq kata peqot xnampak, kalau dudok nmpk biasaa jaa

sy perut ikot week...tggi rahim pun ikot week..semoga smpai bersalin lah beby besar ikot week😅😅😅

saya dah 28w baru org perasan baby bump. kandungan ke-7 yg ini. sebelum ni 24w pun perut dah besar sgt

saya pun 19week 3 hari perut tak nampak sangat..tapi kerap sakit tapak kaki dan mengah😅#firstbaby

takpayah laa nak dirisaukan babybump tak nampak, srpttnya bersyukur sebab tu aurat wanita islam.