breast milk awal?

Saya 18minggu 3 hari.. tapi td saya balik kerja perasan ada cecair jernih keluar dari breast saya.. tu kira susu awal ke? Tak awal sgt ke 18w+ dah keluar susu? ?1st pregnancy, no idea.

2 Balas

Normal tu..kalau boleh awak guna syringe gumpul pastu bekukan untuk bila awak dah bersalin..jangan pump atau usik breast awak tu..ni pesan dari nurse saya sebab saya pun macam awak..nurse saya tu panic bila dapat tau susu saya leaking..dia tanya dr and dr bagi nasihat...😊

5y ago

Camana tu mau kumpul guna syringe? Kena picit syringe di puting ka?

Normal sis. Sma mcm sy. Cuma jgn pam. Waktu mndi cuci puting bersih, supaya xsumbat