berak berdarah ketika trimester kedua

saya 18 week kandungan. dah 2x berak berdarah. ada ke yang mcm saya?

6 Balas

Pernah jugak. Saya bagi tau Dr dan dia bagi ubat cairkan najis. Buah dan yogurt makan hari2. Lepas tu dah ok takde berdarah dah.

Sembelit mmbuatkan jd buasir . jmpe doc nnti dia bg ubat masuk

Mcm sy hari tu kena buasir. Sy mkn ubat lactul ataupun jus prune.

4y ago

Awak consult dr, n dr bagi ubat lactul. Saya pun buasir, tapi dr bagi surat suruh g hospital. Dia x berani nk prescribe ubat.

Sis ada mslh buasir ke ek sblm ni?? Sis kena g jmpe doc

Buasir kot sis.. da jmpa doktor?

Mybe buasir