Trimester ke 2

Saya 17mngu skarang..masih muntah²..ada yg sama mcm saya tk? Smoga tkenan sorg skit baby comey ni?

Trimester ke 2
2 Balas

normal sy pn smp skg kalau msuk blik air je akn muntah haaha so sy elak makan dlu.. sy akan mandi dlu bru makan.. huhu..

4y ago

ikot ats org jgk alahan ni.. ada kena smp 5 months ad kena smp nk beranak.. lain org lain cbrn nya.. be strong ok.. pjuk² baby kt dlm perut.. sy slalu bcakap dgn baby jgn muntah smua.. slowly dia ok.. cuma sy tkleh makan manis memula.. skg sy try sikit² hehe

Sy 6 bln pun kdg msih muntah tp xkerap lah mcm 1st trimester

4y ago

Lama jgak eh..sya ank 1st tk jdk mcmni..tu yg tnya..ingt tkat 3blan ja..