Ibu2 Berala Weeks Sekarang?

Saya 15w4d Semoga sama2 kita d bagi kesihatan yg baik dan rezeki yg luas dr Allah SWT ??

Ibu2 Berala Weeks Sekarang?
240 Balas

Bestnyee pregnant. Suka tgk perkembangan baby. Tp tu la masa nk beranak tu. 😅 Seram lagi. Baby baru masuk 3 bulan 🤗

Alhamdulillah da 38w.. Doakan sy smoga dipermudah bersalin tak lame lgi.. Due 5hb3

4y ago

Amin...

Alhamdulillah dah 38weeks, doakan saya dipermudahkan untuk bersalin aminn..

Sy 32 week 6 day.. semoga kita semua dpermudahkan segala urusan.😀

32w..doakan sy moga dipermudahkan urusan bsalin nt.. Amiin

Dah lepas bersalin, baby dah 4 bulan sekarang 🤭😂

msuk 36 dh esk tp perut dh start jatuh kebawah. huuuu

Kalau dah 36 minggu berat bby brapA iya

Sydh 36w 2d...xsabar2 nk bersalin n tgk bby

37week4day . Tak sabar nk jumpe sikecil