scan

Say nak tanya..8/10 first scan , dok cakap kantung tak nampak tapi rahim dah menebal..pastu 3/11 saya refer hospital scan dari uterus.. alhamdulillah ada masih kecil..agak agak berapa weeks lagi saya Kene tunggu untuk scan lagi ya ? Mohon pendapat ibu ibu semua..terima kasih..

1 Balas

Dua ke tiga minggu lagi Puan. Saya pun scan luar tak nampak. Kena ikut dari bawah (TVS) baru nampak kantung. Kemudian, doc suruh dtg balik 3 minggu lagi utk tgok perkembangan janin, menjadi atau tidak. Semoga dipermudahkan urusan kita semua

5y ago

InsyaAllah...