39 minggu 4 hari

Satu harini kerap perut mengeras dan baby kurang gerak . Ade lelehan air jugak tiba ii keluar . Lendir keluar pun pada malam semlam . Tapi tiada tanda ii kontraksi yg seperti diperkatakan . Adakah itu tanda sye nak bersalin? Sye kalau boleh nak elakkan kene warded lama kalau bby belum nak keluar . #babyfirst

2 Balas

Banyak tak keluar? Mcm sy tetiba keluar lendir pekat jernih banyak. Pastu tak lama baru sekali dgn darah. Tapi take time jugak nak bersalin.

suami dah boleh standby utk hantar pergi hospital. tnggu masa je tu.