degup jantung baby

Sape2 kat sini mcm saye jugak, ade mase dengar bunyi degup jantung baby, skrg baru 9 week anak no 3 :)

1 Balas

Dengr degupan jntung tu dgn cara cmne tu sis... Guna alat..tekan guna tangan @ ble mniarap... Tu ikut pngalamn sy la..ianya bkn dengr tp rasa... Ade yg dh ble rse..tp agk ssh sbb msh kecik lg...

5y ago

Haa..tu la agk pelik skett..dh bleh dengr eaa..😂... Tp klaw mniarap mngkin kdg ade rse denyut skett..tp ssh sgt nk pastikn..tu nadi kte @ degup jntung bby... Sbb dlm perut kte nie pn kdg mmg berdenyut wlaupn x prgnt.. Sis try arr tnye nurse ker doc... Tuk pastikn jer..smping tmbh pngetahuan...😁