Makin Naik bulan Makin mabuk

Sape yg mommies to be kat sini Sama pengalaman dgn sy... semua org sekeliling kata mabuk ni slowly hilan bila masuk 4 ke 5 bulan preg.. skrg ni sy dah 4 bulan preg.. tp Rasa loya2 Tu Makin kerap.. kdg nak minum air masak pon nak muntah.. give up Rasa .. nak nangis . Makan xslera sngt.. sy xleh makan ayam.. sebb memg akan muntah.. bila makan Benda lain.. kadang ok .. kdg muntah terok . Smpi Rasa xtau dah nak makan ape .. kdg makan untuk syarat je . Bagi baby xlapa walaupon tau end up nya buang balik... ni preg ke 3.. but paling teruk mabuk nya huhuhu can u please naikkan semangat sy.. ahahahahaha bukan mengada2 tp ahahaaha 5 month more to go . Uishh lama ase.. ahahahaa

5 Balas

saya 16w tengah alami mual2 makin teruk dari 1tri. Kalau minum air kosong mmg rasa nak muntah, makan pun rasa mcm terpaksa

9mo ago

ee..risau plak..sy ne 14w... masih mual n rasa mcm teruk dari munggu sblmnya.. harap sgt cepat hilang..huhu