hospital

sape pernah bersalin hospital shah alam... mcm mana yer procedur dia.. ok x bersalin sana.. ank first mcm2 pikir.

1 Balas

Sy bersalin ank first dkt hosptl shah alam... Kena bedftr dgn kk area shah alam(ikt alamat) then dia akn refer ke hosptl shah alam. Kalo mcm sy ritu elective czer, date semua doc dh tentukan.. Dtg pd tarikh yg dh set tu, register dkt tgkt atas sebelah kecemasan, ic n buku pink jgn lupa bwl.. Kalo gov sec bwk gl. Byr yuran rm1 dan tggu dia pggl srh jmp nurse dkt wad.. Masa sy bersalin 2017 tu peralatan baru, sy ambik 2nd class. Ada 4katil satu tandas dan aircond

5y ago

Ouh kalo cmtu kk akan refer ke shah alam tros. Just nnt tros g dkt bhgn kecemasan tu utk register.