Jus Mamariam

Sape penah minum jus ni? Ok ke? Kalo ada cyst or fibroid boleh ke minum?

Jus Mamariam
2 Balas

Saya minum jus ni masa 1st trimester bp naik turun lepas tu try stop dh 3 minggu bp terus normal, kalau tak sesuai dengan badan kacau gula juga jus ni baru ni detect kencing manis tapi sy blm start bsp lg dkt klinik. Bagi saya mmg hb naik minum jus ni tapi ada kesan sampingan lain utk pregg mum cth bp dan gdm jadi kacau.

5y ago

Ya btl mcm sy umr dh 30an kena byk jaga sikit slalu time ni sangkut mcm²..