Nama Anak dlm Rahim

sape namakn nak dlm rahim? tp nnt kluar nama lain lah, sbb x tau jantina lg. my baby is yusuf, sempena ibu yg tgh trgagak lg baca surah yusuf. mntk2 ibu cpat lancar, InShaaAllah

2 Balas

ade dgr org kata.. kalau kluar nnti x bagi nama sama, nnti bby sakit.. kerap sakit itu ini.. nk kne bgi jgak nama tu.. slalu pnggil dye baby je.. 😀

4y ago

in sha allah 💕

Saya plan nama anak once saya dpt tau saya pregnant, keluar pun sama nama sbb malas nak fikir haha. Nnt serabut kepala

4y ago

sy suka reka nama anak2 ni.,, dh bertahun ad nama, tp tuan badan x de lagi. InShaaAllah lpas ni dah berpunye