Due Bulan 3

Sape mommies kat sini due bulan 3 tapi dah bersalin? Apa tanda2 bersalin mommy smua ya?

2 Balas

Sy ank 1st kluar lendir&darah sikit.. Bpe jam lpas tu bru start contraction.. Ank yg 2nd pecah air ktuban mse tdur..mmg x benti airnye kluar.. Tp lmbt bukaan.. Dkat 24 jam bru bby lahir.. Yg ke 3 ni tgh mnunggu hari je.. X taula kli ni mcm mna..

5y ago

T. Ksih.. Semoga dipermudahkan jugak utk awk😍

Sy pun due bln 3. Belum bersalin..nk taw jgk tanda2 ibu2 bersalin ni..

5y ago

Xla..anak second..tp tanda bersalin kan lain2. .yg dulu lendir campur darah..yg ni belum tau lg..takot tanda lain.risau jga..