Neuorgain intake

Sape makan neurogain? Biasa makan start from berapa months pregnancy? And apa function ubat ni? Menjadi ke? #firstbaby #seriusnanya #pleasehelp

Neuorgain intake
10 Balas

Dah makan vit yg ada dha atau omega macam obimin+ tak boleh makan neurogain. Kalau supplement kita belum ada dha atau omega boleh makan tp apapun kena tanya doktor dulu. 1st bby ay doktor bagi makan. Second baby ni doctor tak prescribe sbb dah makan obimin+