36weeks 1 day

sape kt sini dh masuk 36minggu?mmg perut slalu et megeras k

7 Balas

Saya 34w3d ni pun Sama.. baby asyik mengeras je. Nak Kira kick pun Susah.. takut jugak terberanak awal. Harap2 blm lagi la... Lagipun perut slalu sakit mcm segugut Tu jugak, hilang datang sakit die.. Rasa nak membuang jgn cakap la... Adoii... Apapun moga urusan sis dipermudahkan, amin~

4y ago

ouh harap2 dipermudahkan bersalin nnti

Saya 35week3day.. Hari ni rasa baby mengerasnya lain.. x macam biasa. Statik 1 tempat je. Kita dah gosok2 gerak2 dia bg respon tapi slow sangat. Ada yg pernah rasa macam ni ke? Perlu ke saya pergi check up skrg? Kalau ikutkan appointment hari rabu ni

4y ago

normal kalu cm tu..sis dh scan boy or girl?selalu kalu girl gerak perlahan sikit x mcm boy

Kalau sy dulu start 32w perut mmg slalu mengeras je ..bby gerak2 then mengeras.. tp sis kena alert la tkt mkin kerap mengeras, + sis xlama lagi dh ckup bulan nk mlahirkan

4y ago

oyeke tq yer sis..sbb sye ni ank yg no 3..org ckp beranak x sama sakit mcm sebelum ni

Saya 36w 3d, smlm asyik mengeras lpstu rasa mcm cramp & nk membuang. Pergi hsptl, tngk2 dh ade bukaan 2cm, terus kena admit huhu. Doakn saya ye😥

Sy pn dh 36week, skang nie kerap rse false contraction dgn sakit dkt ari2 😌 nie baby 1st berdebor2 rasaa 😬

4y ago

semoga dipermudahkan urusan sis semua

Saya baru 30w tp dh ngeras2 dh haa.. Kdg2 cuak jugak 😅😅 takut terberanak awl.

4y ago

wah..sye tahun ni boy..dh ad 2org girl

Sy yg 34w ni pun baby lagi suka mengeras dari kick. Tetiba keras je. Senak perut 😅

4y ago

🤣🤣🤣