Nadi laju

Hi..Sape kat sini yang g check up selalu nadi tinggi.? Dalam 100 lebih...Saya selalu tinggi,awal2 dlu dlm 80 lbh je...?Risau...#24w

9 Balas

Sama la sampai dh 34 weeks still nadi laju ..bila kat wad selagi nadi laju selagi tu diorang tambah air ..sampaikan air dh x blh nk masuk dh seksa gila then kena plk on jarum yg baru ..dah la urat tangan susah nk dpt dia main cucuk je 😂kekadang penyebab nadi laju ni banyak berpikir ..risau ap yg nk jadi ..then selalu pikir negatif ..adeh better sis banyak kan minum air masak and selalu tenangkan diri ..or ad something yg x kena dihati cari orang untuk luahkan ..sometime lebih okey😁