DUE BULAN 5

sape kat sini due bulan 5???jom buat group

60 Balas

saya due 16.5 tapi 4.5 aritu masuk hospital bukaan 1cm..5.5 dh lahirkan baby girl..alhamdulillah allah permudahkan urusan untuk sy melahirkan anak sy dengan selamat

Saya.. 20/5... Tapi skrg kita smua da full term.... Bila2 masa blh beranak.., good luck smua.. Terutama yg frstme mcm saya... 😘

4y ago

Amin... Banyakkan bergerak... Saya skrg ada masa rasa mcm ada sesuatu dekat ehem. Tu... Klau tu tjadi saya mst berhenti berjalan. Hehe hmm... Tp saya harap baby x kluar hari ni atau esok.. Sebab daddy dia blm balik... N saya berseorangan d sni.. Dan... Saya masih kerja ni.. 😂 Apapun.. Smoga dpermudahkan proses kelahiran kamu... Amin...

Saya due 16/5. Bukaan 1 cm check 5.5 tapi skrg x Ada tanda..mengeras je..kena GI balik hospital lps Ada tanda uwaaa..Ni pun risau

Saya! 25/05. Sekarang sudah rasa sakit sengugut & baby kerap mengeras. Tinggal tunggu masa seja mau ke hospital 🤲🏻

Due date 21/5/2020 Bapaknya 26/5 mintak anaknya sama date. Camne tu dah terlebih due.

4y ago

Amin... Semoga dipermudahkan 😊

Due date 13/5 tp belum ada tanda.. hari2 pujuk suruh kuar awal

13/5/2020 ni..alhamdulillah 8/5/2020 dh slmat bersalin baby girl💕

Overdue 5/5. Jadi 11/5 isnin ni serah diri kat hospital. Takutnya induce. 😢

4y ago

Samaa.. Sa 12/5 serah diri klu belum bersalin..

16/5. skg tanda² msh xde lagi mengeras pun jarang x setiap hari

Sy 8/5..tapi da selamat bersalin pd 25/4..baby girl 👶❤️❤️