Pengalaman

Sape kat sini anak da ramai pun takut lagi nak besalin 🥲

8 Balas

rasanya ramai atau tak,mana² mommies tiap kali nak bersalin tetap akan ada rasa takut..macam² kemungkinan difikirkannya..😊

20h ago

Ha’a rase macam roh da tekeluar sikit ni

ada laa rsa tkt tu juga,sbb x thu blh brsalin normal atau sebalik nye czer,rsa mcm first mom,sbb ank ptama dh umur 13tahun...jarak jauh sngt..

14h ago

Alhamdulillah normal syukur rezeki

meskipun brsalin anak ke 4 still ada rsa takut jg nak brsalin..brmacam² fikiran negatif dikepala..syukur, slmt brsalin 16/9 hri tu.🙏

3h ago

Tahniah puan ❤️

tiap org bila nk bersalin kebykkannya mmg akan takut.its ok.takut boleh tp jgn terlampau takut....

20h ago

Tq puan ❤️🫂🥹

walaupun anak ke-6...yg sblom ni dh 7 tahun..tetap takot😢😔

16h ago

In sha Allah puan kuat. 🔥 tetap lah beri semangat walau diri pun gembeng 🥹 kite da jadi mak kite kuat 💪🏻

mestila takut.. masuk bernyawa, keluar belum tentu

saya sec baby nerves weii beza 1y7m first son e-czer

3h ago

Masya Allah awak ibu yang kuat

😬..awk bersalin nnt ank no brp

17h ago

Belum lagi. Sebab anak sebelum ni lahir xcukup bulan, jadi risau nya tersangat la dahsyat