Due date 31 Januari

Sape kat sini Due Date 31 Januari Kita Geng ?

13 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

semoga dipermudahkan urusan ๐Ÿ˜ hai mummy ๐Ÿค— jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain ๐Ÿ˜ dapatkan disini๐Ÿคฉ https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

Baca lagi

Saya 30/1. Skrg dh rse mcm kt bawah dh baby.. semua jenis perasaan ada skrg. ๐Ÿ˜… semoga semua urusan mommies dimudahkn โ˜บ๏ธ

saya date 31/1/2023....sme jga da kerap mngeras dan buat sye jd berdbar pdhal anak no dua tpi takut still ade

sma dengan sy๐Ÿ–๏ธsemoga kita dipermudahkan bsalin..aaminn,๐Ÿคฒ

saye 29/1 tapi doctor suruh serah diri on 14/1

Sama lah saya 31/1.. Tapi dh kerap mengeras

sama sy pun 31/1 bby masih belum pusing ๐Ÿ˜…

1y ago

due samaa , baby pun belum pusing breech lagi . minggu dpn kena pegi hospital try pusingkan baby ๐Ÿฅน

Sy 30/1/23 tp dah xlarat sgt rasa..

Samala saya pon 31hb nih ๐Ÿ˜†

Sya date awal sikit 29/1

1y ago

sama la dgn sy juga ๐Ÿ˜‚