Kos ujian kesuburan suami isteri

Sape dekat sini yang pernah buat ujian kesuburan suami dan isteri ? Boleh share tak berape kos die dan buat dekat hospital atau klinik gov ke swasta ye ?

2 Balas

buat di hospital kos RM5 masa pendaftaran tp kena ada surat rujukan dari KK/Klinik swasta & kena menunggu sikit. swasta RM200 tak kurang sbb kos scan, pengambilan sampel & hantar ke lab luar.

2y ago

Mksudnye surat rujukan dri kk tu kite kne prgi kk dlu ckp nk buat ujian kesuburan ke mcm mne ?

Sye pun nk thu jgk