Kandungan luar rahim

Sape ada pengalaman mengandung luar rahim..boleh kongsi simptom2 dia

2 Balas

Sy prnh ectopic taun lps...sakit dari ats perut hingga ke abdomen bwh....bila scan doctor gtau ada ectopic....cek upt msih positif masa tu...bleeding non stop...darah berwarna merah cair sikit....emergency czer...tube sblh kanan dbuang sbb dh pecah teruk.......

maaf puan sy kurang psti ttg ini sbb tiada pnglmn mengenainya...t8 care ea