Scan jantina

Sape ada pengalaman scan nampak pistol tapi keluar Bunga ? Kalau scan MCM ni mmg nampak jelas ke boy ?#scanbaby

Scan jantina
12 Balas

saya pn 14week da nmpk gender baby boy. awak due date bulan 8 yaa? sama la kita. jom join group telegram saya dlm ni semua due date bulan August. kita boleh share pendapat dan share mcm2 lg. baru je lg group nii. https://t.me/+ToAu3RJ12N5hNmNl

2y ago

all august babies dialu2 kn utk join group telegram nii😊😊

mcm adik sy yg no 4... mase scan doc ckp boboy... skali kluar gugurl... nsb baik baju boboy yg gugurl ni blh pakai... jgn baju gugurl, baby boy mmg xsajakla nk pakai.. 🤭🤭

anak sulung dulu scan docter kata ada bunga. skali keluar ada bebird 😂. anak ke dua,betul. docter kata gegirl,keluar pun gegirl. anak ke 3 ni belum scan. baru 16w.

Tak terangnya gmbr scan ni. Sy scan time 20w1d dah jelas semuanya. Maybe kena cari klinik lain yg ada scanner lebih canggih dan repeat scan lg 2w

banyak ja kes mcm tu.. yg terbaik utk baju baby new born beli ja yg unisex.. dah lahir baru beli yg lain ikut jentina anak.

hi mommy. hm. nmpk macam boboy tapi takpe kita tunggu pendapat mommy lain kay? semoga yang terbaik buat mommy dan baby ❤

Tumpang yaa . Mommy2 tgok girl ke boy? Skrg dh 28weeks

Sy scan 20w still xnmpak lagi. Bby pemalu agaknua 😂

scan 31week.. agak² confirmkan girl..??

August babies 2022