6 minggu 6 hari

Sape ada mommies pregnant kat sini yg pregnant mcm tak pregnant? Bertenaga lepastu takde alahan? Ke sebab sy baru lg ?? #1stbaby

73 Balas

dah 30 mggu.. alhamdulillah takde pape alahan or mengidam.. hehe.. jalan pon selalu kena tego sebab xmcm mengandung..

syukur saya pun takde pape alahan sekarang kandungan dah 5 bulan. dari first pregnnt memang berselera je makan hehe

Sy lasak bt kerja mcm xpregnant... Siap semua kerja umh jalan pn da mcm peguin je.. Xde alahan ap2 lgi setakat ni..

saya 😅 tapi ade la pening-pening kepala time nak tido. pastu rasa cramp perut. tapi itu jelah. alhamdulillah.

Sama la kite sis... Sy 6minggu 1hari.. Xde alahan.. Kadang2 terpike jgk.. Betol ke pregnant ni..😂

Sy pon mcm tu😂.. mood alahan x mai lagi tu.. kalau blh jgn la.. penatt melayan alahan ni😅😂🤣😬..

Sama dengan kita sis ...1st badan semangat giler tak rasa penat pon ..bila buat checkup dh 3 bulan

Alhamdulillah saya pregnant x ada alahan. Tapi suami x bagi lasak2 sbb dah banyak kali keguguran.

Maybe awal lagi sis..sebab saya awal2 dulu pon tak ada alahan..bila masuk 8w baru ada alahan..

Sama lah macam saya . Dah 8 week memang takde muntah yang teruk . Loya sikit2 je . Hehehe .