tolong sy

sapa2 taw x nk hilangkn sakit perut.. sy bru 17mgu...klu mkn vit zicofer tu.. sy jdi sembelit.. najis pon x elok.. nk kena teran2... klu sy benti...najis tu jdi elok... tp 2 3 hri sy jdi cirit birit...perut pon keras meragam..2 mgu lepas bru je kena mcm ni.. siap ngn keputihan ketul2 n lepuh kt bhgian sulit.. 4 5 hri baik... ni jadi balik.. cirit birt.. sbb cirit birit sy mkn blik zicofrer tu x cirit birit dh.. tp perut x henti ragam....maaf la klu bhasa sy kasar... menaip smbil menahan sakit

14 Balas

mgkn zincofer xserasi ngan sis.. kene bgtau doc blk, doc akn tkr ubat len..