upt -ve or +ve

Sapa2 ada nampak plus ke kat situ? ke mata saya yg silap tgok.

upt -ve or +ve
12 Balas

Mungkin jgk sis2 mmg dh pregnen, tp mungkin sbb janin tu ada defect dkt dna dia, so bdn kita remove kandungan tu dan drh turun as period. its natural body selection. saya doakan kita semua dikurniakan rezeki baby lagi nnti.

Sy dah banyak kali dpt line mcm gini, tp rupanya -ve. Sbb tu line evpline je. Tp tktaula dg sis, maybe you can try 2 minggu lagi. Sabarr siss.. Insyaallah ada rezeki ade laa tu. Rilex jgn stress ok ❤

Ni result cb sy cycle 2 bulan lepas.. masa ni xslap lewat sehari.. tp xtw slp kt mana masa test tu.. esoknye dtg period.. 😔😔pdahal test tu xsmpai brpa mnt dh naik cmtu..

4y ago

Sama cam sy..lewat seminggu guna clear blue positif wpun hcg rendah lg..tp lepas seminggu kuar drh n gugur...sbb Ms kuar drh check pakai yg mcm stick tu kt hospital xdpt detect sy pregnant..check drh Bru Tau miscarriage..kalo x doc anggap drh haid je..

Cek awal eh.. kan da confius.. rugi pon yer..😅😅.. cek lagi seminggu ea.. rata2 akan komen, please try again..✌

Saya nampak macam positif.. Takpe sis, relax dulu.. Try lagi 1-2 another week.. Semoga ada rezeki sis 😊

Cek lg nnt ya, sy pernah dpat line kabur gini, tp cuma evapline..tak pregnant pn

Sy rase clear blue ni paling cpt detect walapun hcg rendah

Biasanya clear blue tepat.. Cuba lagi kot lepas sminggu...

Nampak macam +ve. Try lain la sid

Nmpk -..mngkn awal lg..