Upt +ve atau -ve?

Pinjam mata mommy2 jap.. saya nampak mcm 2 line

Upt +ve atau -ve?
6 Balas

Dah lewat period berapa hari awk ? sy pn nmpk dlm gmbr dua line, line satu tu samar lg la. repeat test bbrpa hri tngk klu line kedua tu makin terang means awk + hamil laa tu. Jaga diri baik2 ye, boleh start apa yg patut. Hehe

1y ago

@umi yaa sy pn rasa terang masa cek hri tu, tp husb masih kata samar haha sebab tu dia x puas hati dia beli lg cblue digital. haa dah nmpk perkataan pregnant tu baru husb tarik nafas lega 😂. sy doakan semoga awk dpt berita gembira ya. Amin..

Maaf sis, kalau boleh beli dip n tell ke, kalau yg ni sya prnh guna jugak, last2 scam naik mcm ni, line pun mcm hitam, dalam 3 hri period mcm tuu. Nanti sis try brand lain, insyallah semoga ada rezeki🥰🥰. Doa baik2.

Tahniah sis, ada samar tu. Boleh check lg smnggu utk tgk test line mnjadi pekat.

2 line tp msh samar yg bwh tu..blh try cek lg..take care ye

tahniah sis.jaga kandungan bebaik ya

tahniah mmng 2 line tu