due time RMO

sapa yg due dlm time RMO ni , korang pantang dkt mana ye?kalau yg dah plan pantang dkt kampung, mcmana ye urusan perjalananan confinement lady, urusan brg2 bayi ye? ada apa lagi yg perlu dibimbingkan /di pikirkan x?

1 Balas

saya plan nk pantang kt kg.. due date 4/5 tapi rse mcm brnak awal.. tertanya jugak mcm mana prosedurnya nnt.. huhu risau xlepas je

4y ago

Dh try minta doctor tdi surat kebenaran sbb nk pantang kt kg gak.. tapi doctor ckp dorang dh kena warning dari kkm, tkboleh keluarkan surat tu unless kes kita ni mmg kena refer hospital kt kg tu... alahai sedihnyeeee