27 Week

Sapa sini due bulan 11 ni? Neves rasa? barang2 persiapan dah mula sikit2.. Anak first.. Xthu nk beli apa lg... Beli yg penting saja dlu.. Mommy2 share pengalaman apa saja dan brng apa lg patut beli.. Saya ni scan 21 week nmpk uri kebawah sikit... Nnti 28 week scan lg nk tgk uri naik ke x..

26 Balas

Harap dpermudahkan urusan sis

12/22 brg semua da bli😅

Same here 😂

Sy due 18/12 nanti belum start beli barang apa pun lg tp kali ni beli barang xbyk sgt la sbb anak second baju2 lama anak yg first elk lg

Saya 26/11..barang dah beli sikit²..

🤰due 25/11 Anak k3 da... Tp blm bli apa² persediaan... 30week bru bli insyaAllah... Perasaan neves tu masih ada lg.. Sbb da 8thn berlalu... Bru dpt anak k3