Baby songsang

Sapa sapa boleh bagi tips tak selain sujud bagi lama.. selain tu boleh buat apa lagi ya untuk bagi baby pusing duk dkt laluan yg sbetulnya? Saya dah 32mggu.. harap mommies sudi tlg saya 😊

2 Balas

Biasa 36mggu nnti doc or nurse akan cek smada bby dh msuk laluan atau x, sbb tu kira estimate time dia la utk berada di laluan yg betul.. sis cuba ckap ngan bby byk2 yaa, sy pun mcm tu sbelum ni, ckup 36mggu bby dh de kt laluan pun..hehe..

3y ago

Ya sis perut 37mggu baru dr nk repeat scan balik

ikut baby, ada baby mmg tk nk pusing langsung. jgn ikut tips org pergi berurut. minta advice dri pakar OnG or cuba tnye doc yg trusted. kalau ke kk mmg tk dilayan la jwbnya.

3y ago

Ada peluang lagi tak utk baby pusing sbelum 35mggu? Hujung bulan nanti baru nk pergi scan check keadaan baby