Mamma perfect upt naik cenggini adakah positif coz cek dkt upt lain single line membuat daku kecewa

Sapa pernah terjadi mcm ini boleh kongsi tak yerr #pleasehelp #firstmom #ingintahu #bantusharing

Mamma perfect upt naik cenggini adakah positif coz cek dkt upt lain single line membuat daku kecewa
13 Balas

upt mamma perfect selalu scam org haih mcm mana la strip dia tu. tp Alhamdulillah sy masa test tahun lepas pun positif then beli yg lain. dip & tell, ms. tellme, byk lg la kt farmasi yg legit. & positif juga baru yakin mmg pregnant.

bnyk nmpk post ibu2 d sni yg kata upt mamma perfect ni sllu scam org 😅 cuba lg upt yg ada sensitiviti tinggi mcm dip n tell atau klu dpt beli yg cblue digital tu pn ok jg.. semoga ada rezeki awk.

2y ago

Dip n tell senstiviti tggi ke nanti try tq 🤗awak

Sy beli brand watson dgn guardian je. X pernah la lagi kena scam setakat ni. Bila naik 2 line tu try pakai clearblue ke dip n tell ke result sama jugak 2 line

saya beli 30..30 positif. 27 hari lewat period. cuba upt lain semua single line. semalam saya period 🤣🤣

2y ago

riani...tobat lahung la beli jenama ni lagi

tapi Sy pakai mamma perfect dgn kedai eco punya upt alhamdulillah okey skg sy pregnant 36weks 6 day dh🤭

tapi Sy nmpak MCM ada Line sama2 ke mata sy dh rosak🤣 asik2 tngok orng up upt je naik juling dh mata🤭

Nnt guna je UPT dari farmasi, klu yg kat shopee tu ramai org kena scam je..

lain macam kan terang dia 🤣🤣🤣🤣. 27 hari lambat...semalam oeriod

klau nak confident..skurang2 beli 3 jenis upt yg berbeza..brhrap tu sakit

Selamat 30pcs kedalam tong sampah! FAKE HOPE MAMMA UNPERFECT