batuk selesma

Sapa pernah batuk selesma masa preggy ni? Nk dekat 2w da batuk x hilang2.. Xmgnggu ksihatan bby dlm perut tak?

2 Balas

sy pernah batuk dan naik bintik2 gatal Dr mula taw hamil..sampai bersalin..lepas bersalin semua tu hilang..bykn byk mna pmpers sy Guna setiap kali batuk mesti terkencing..hilang cmtu je lepas bersalin ..

Sya 1 mnth on off. Ok.. tp kena pantau jg. Klu kerap batuk. Selesema hingus bnyk. Suhu tinggi kena p hsptl.