kurang berat badan

Sapa pernah baby jumpa pkar pemakanan apa yg mereka syor kn untuk baby kurang berat My baby 8 bln 5.5kg

3 Balas

berat anak saya 7bulan 5.23 sja..sekrng ni dlm fasa taknak makan nak susu je..susu bdn saya pun tak cukup nak bagi dia knyang

Kalau baby minum susu badan, bg lama2 sebelum tukar breast. Bubur nasi baby tu, Titis extra virgin olive oil sebelum bg baby ok.

5y ago

Yes mommy. Susu awal tu cair, berat baby xnaik. Kalau bagi ms kempis, susu lebih pekat. Goodluck mommy. 😊

ank sedara sy 2 taun 2 bln..berat 8kg.kena jumpe pakar pemakanan jgk.ikutkan die slera je mkn